Markkinoiden johtava listoitus- ja karmiasennusyritys Mestarinikkarit Oy nimittää Jan Gustafssonin uudeksi toimitusjohtajaksi. Aiemmin hän on toiminut saman yrityksen tuotantopäällikkönä. Nyt painopiste siirtyy kasvun jatkuvuuteen.

Yhtiön asiakkaita ovat rakennusliikkeet joiden kautta kysyntä yhtiön palveluista on ennätyskorkealla asuntojen suuren tarpeen vuoksi. Nyt keskitytään kasvun jatkuvuuteen Suomessa, työhön, jota Jan Gustafsson tulee johtamaan.

  • Olen todella iloinen ja tyytyväinen nähdessäni Jan Gustafssonin Mestarinikkareiden toimitusjohtajana. Jan on todella pätevä johtaja, joka jakaa yhtiön keskeiset arvot. Hän tuo uuden ulottuvuuden toimintaan alansa kokemuksen ja osaamisen myötä, sanoo Mats Söderkvist, Nikkarit Holdingin toimitusjohtaja.

Aikaisemmin tänä vuonna Mestarinikkarit osti GP Asentajat Oy:n, ikkuna-ja oviasennuksiin erikoistuneen yrityksen. Tällä hetkellä työskennellään uuden hankinnan integroimisen parissa ja varmistetaan, että yhtiön tarjonta ulottuu kaikille asiakkaille.

Työskentelemme tiiviisti toimeksiantajiemme kanssa ja nyt kehitämme näitä suhteita entisestään laajentamalla tarjontaamme, sanoo Jan Gustafsson, Mestarinikkareiden toimitusjohtaja.

Mestarinikkarit on Suomessa listoituksen sekä ovi- ja karmiasennuksen markkinajohtaja. Menestymisen reseptinä on tarjottu työtapa, joka laskee kustannuksia lyhentäen samalla toimitusaikoja ja parantaen laatua.

 

Lisätietoja ja kommentteja antavat;

Jan Gustafsson, Toimitusjohtaja, Mestarinikkarit Oy

+358 400 381 010, jan.gustafsson@mestarinikkarit.fi

 

Mats Söderkvist, Konserninjohtaja, Nikkarit Holding Ab

+46 702 34 32 45, mats.soderkvist@nikkarit.com

 

Mestarinikkareista
Mestarinikkarit Oy perustettiin Suomessa vuonna 1990 ja on toiminut Ruotsissa Nikkarit-nimellä vuodesta 2005. Toiminnan liikeideana on yksinkertaistaa ja parantaa listoituksen laatua sekä tehokkuutta nostamatta kustannuksia. Tänään listoitustoiminnalla on 165 työntekijää, ja se on listoituksen sekä ovi- ja karmiasennuksen markkinajohtaja sekä Suomessa että Ruotsissa. Mestarinikkarit/Nikkarit hoitaa listoitukset ja oviasennukset laajalla kokemuksella ja ammattitaidolla kaikenlaisissa rakennusprojekteissa, niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

» Takaisin