NIKKARIT LAAJENEE YRITYSKAUPAN MYÖTÄ

  

Mestarinikkarit Oy, Mellby Gård-konsernin listoitusyritys, ostaa asennusyritys GP Asentajat Oy:n osana yhtiön laajentumissuunnitelmia.

 Patoutunut asuntojen tarve Pohjoismaissa on merkinnyt sitä, että yhtiön asiakkaat eli rakennusliikkeet kyselevät yhä laajemmin  myös muunlaisten asennuspalveluiden perään. Siitä lähtien, kun Mellby Gårdista tuli Mestarinikkareiden pääomistaja vuonna 2014, on yhtiö elänyt ekspansiivista kautta. Kauppa GP Asentajat Oy:n kanssa vahvistaa Mestarinikkareiden johtavaa asemaa Suomen markkinoilla

  • Kaupan tarkoituksena on parantaa entisestään kykyämme palvella asiakkaitamme laajentamalla  tuotevalikoimaamme palveluilla. GP Asentajat on yritys, jota olemme seuranneet kauan ja jonka tunnemme hyvin. Olemme erittäin vaikuttuneita  yhtiön hyvin hoidetusta toimintamallista ja kilpailukyvystä. Uskomme, että tiivis yhteistyö luo hyvät edellytykset jatkaa kasvua ja odotamme innolla yhtiön kehittämistä entisestään yhdessä Gustafssonin veljesten sekä lahjakkaiden työntekijöiden kanssa, sanoo Hans Stråberg, emoyhtiön Nikkarit Holding hallituksen puheenjohtaja.

GP Asentajat on viime vuosina osoittanut vahvaa taloudellista kasvua ja kasvattanut liikevaihtoaan 40 prosenttia vuodesta 2014. Yhtiö perustettiin veljesten Niklas ja Jan Gustafssonin toimesta vuonna 2010, ja se on erikoistunut puurakenteisten ovien ja ikkunoiden asentamiseen sekä siihen liittyvään eristykseen ja tiivistykseen. Yhtiö, jonka juuret ovat Tuusulassa, on tehnyt nimensä tunnetuksi korkeatasoisella palvelulla, luotettavuudella ja ammattitaidolla.

  • Olemme erittäin tyytyväisiä, että Mestarinikkarit ovat valinneet meidän yhtiömme. Olemme oppineet tuntemaan ihmiset, ja jaamme heidän visionsa. Olemme myös tyytyväisiä päästessämme lähemmäksi Mellby Gårdia ja vakuuttuneita siitä että heidän pitkäjänteisyytensä sekä teollinen keskipisteensä yhdessä heidän pohjoismaisen läsnäolonsa ja pääoman saatavuutensa kanssa ovat arvokkaita asioita yhteisille tulevaisuuden kasvutavoitteillemme, sanoo Niklas Gustafsson.

Kauppa tarkoittaa sitä, että GP Asentajat lopulta sulautetaan Mestarinikkareihin, jolloin niistä tulee yksi yritys.

Yhtiöt ovat päättäneet olla julkaisematta kaupan ehtoja.

 

Lisätietoja ja kommentteja antavat;

Niklas Gustafsson, GP Asentajat Oy
+358 400 758 344
niklas.gustafsson@gpasentajat.fi

Jukka Karhu
+358 40 553 0261
jukka.karhu@masteryhtiot.fi

Sven Knutsson, toimitusjohtaja Mellby Gård Innovation och Tillväxt AB
+46 730-79 90 08
sven.knutsson@mellby-gaard.se

 

GP Asentajat

GP Asentajat Oy perustettiin veljesten Niklas ja Jan Gustafssonin toimesta vuonna 2010. Kyseessä on suomalainen yritys, joka on erikoistunut puurakenteisten ovien ja ikkunoiden asentamiseen sekä siihen liittyvään eristykseen ja tiivistykseen. Yhtiöllä on 17 työntekijää.  Sen pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja liiketoimintaa harjoitetaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

 

Mestarinikkarit

Mestarinikkarit Oy perustettiin Suomessa vuonna 1990 ja on toiminut Ruotsissa Nikkarit-nimellä vuodesta 2005. Toiminnan liikeideana on yksinkertaistaa ja parantaa listoittamisen laatua sekä tehokkuutta nostamatta kustannuksia. Tällä hetkellä listoitustoiminta työllistää 135 työntekijää, ja on listoituksen markkinajohtaja sekä Suomessa että Ruotsissa. Mestarinikkarit/Nikkarit hoitaa listoituksen ja karmien asennuksen laajalla kokemuksella ja ammattitaidolla kaikenlaisessa rakentamisessa, niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Lue lisää www.nikkarit.com

 

Mellby Gård

Mellby Gård AB on perheyritys, pitkäaikainen sijoittaja, jolla on yrittäjähenki. Mellby Gård sijoittaa yrityksiin, joilla on selvää kasvupotentiaalia, tavoitteenaan muovata ne lupaavasta asemasta johtavaan asemaan. Mellby Gård perustettiin 1989 ja toiminta ulottuu monelle toimialalle, kaikkea tehdasteollisuudesta vähittäiskauppaan. Kuluvana varainhoitovuonna Mellby Gård AB:n vakaa liikevaihto on noin viisi miljardia kruunua.

Lue lisää www.mellby-gaard.se

» Takaisin