Markkinoiden johtava listoituksia sekä ovi- ja ikkuna-asennuksia tekevä yritys Mestarinikkarit Oy on ostanut Epora Oy:n koko osakekannan 1.10.2022. Epora Oy fuusioidaan Mestarinikkareihin vuoden 2023 alussa.  

Epora Oy on vuonna 2008 perustettu rakennusalan viimeistelytöihin erikoistunut yritys, joka toimii pääasiassa Länsi-Suomen alueella. Yhtiöllä on 30 työntekijää ja liikevaihto oli 2,1 miljoonaa euroa 2021 päättyneellä tilikaudella.

Vuonna 2019 Nikkarit konsernin osti kolme veljestä Jan, Niklas ja Joel Gustafsson ruotsalaiselta pääomasijoittajalta Mellby Gård:ilta. Toteutunut yrityskauppa on osa konsernin kasvustrategiaa.

” Epora on hieno yhtiö ja yrittäjät ovat rakentaneet tyhjästä 30 työntekijän ja liikevaihdoltaan 2,1 miljoonan euron yrityksen. Se on hatunnoston arvoinen suoritus. Epora on myös viimeistelytöihin erikoistunut yritys, jolla on vahva markkinaosuus Länsi-Suomessa. Näimme tämän luonnollisena osana kasvustrategiaamme ”, sanoo Niklas Gustafsson, Mestarinikkareiden hallituksen puheenjohtajana.

” Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että Epora Oy pääsee osaksi Mestarinikkareita ja että ammattitaitoinen henkilöstömme sekä me yrittäjät jatkamme työtämme asiakkaidemme hyväksi Mestarinikkarilaisina. Mestarinikkarit Oy pystyy tarjoamaan ”leveämmät hartiat” ja oli näin ollen oikea kumppani kehittämään yhtiön toimintaa seuraavalle tasolle ”, sanoo Janne Kuronen Eporan perustajayrittäjä.

Yrityskaupan jälkeen toiminta jatkuu normaalisti. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin. Kaupan myötä on odotettavissa entistä toimitusvarmempaa tekemistä sekä asiakaspalveluun tullaan panostamaan yhä enemmän

Nikkarit-konserni on viime vuosina osoittanut vahvaa taloudellista kasvua. Mestarinikkarit Oy perustettiin Suomessa vuonna 1990 ja on toiminut Ruotsissa Nikkarit-nimellä vuodesta 2005. Tällä hetkellä liiketoiminta työllistää n. 230 työntekijää, ja on listoituksen markkinajohtaja sekä Suomessa että Ruotsissa. Mestarinikkarit on listoitukseen, puurakenteisten ovien ja ikkunoiden asentamiseen sekä siihen liittyvään eristykseen ja tiivistykseen erikoistunut yritys.

» Takaisin